Meer resultaten voor studiebeurs aanvragen

studiebeurs aanvragen
Studietoelage voor het hoger onderwijs Vlaanderen.be.
Een overzicht van de bedragen in het hoger onderwijs vindt u op de website van Studietoelagen. Het kan een tijdje duren voor uw aanvraag verwerkt wordt. Als u het financieel moeilijk hebt, kunt u een voorschot aanvragen op uw studietoelage.
hergroeperen leningen
Studietoelagen van de Vlaamse overheid Centen voor studenten.
Ontvang je een studietoelage van de Vlaamse overheid dan betaal je minder studiegeld inschrijvingsgeld aan je onderwijsinstelling. Wil je het bedrag vlug op je bankrekening zien staan? Vraag je studietoelage dan snel aan. bij de sociale dienst/studentenvoorzieningen van je onderwijsinstelling.
EPC
Studietoelage aanvragen nog nooit zo eenvoudig Welkom op de website van Hilde Crevits.
Studietoelage aanvragen nog nooit zo eenvoudig. Vanaf deze week kunnen ouders opnieuw een aanvraag indienen voor een school of studietoelage voor hun kinderen, van het kleuter tot het hoger onderwijs. Dat gebeurt automatisch of kan via een papieren formulier of online.
KULeuven
Aanvraag van een school of studietoelage voor 2018-2019. Formulier Vlaanderen.be.
Aanvraag van een school of studietoelage voor 2018-2019. Met dit aanvraagformulier kunnen ouders van leerlingen in het basisonderwijs en het secundair onderwijs en studenten in het hoger onderwijs van hetzelfde gezin een school of studietoelage aanvragen voor het school en academiejaar 2018-2019.
gom
E-loket school en studietoelagen Vlaanderen.be.
Schooltoelage voor het basisonderwijs en het secundair onderwijs. In het loket school en studietoelagen kunt u een aanvraag indienen voor. een schooltoelage voor het basis en secundair onderwijs ook deeltijds secundair onderwijs, syntra leertijd en HBO5 Verpleegkunde. een studietoelage voor het hoger onderwijs.
sociale lening simulatie
School en Studietoelagen School en Studietoelagen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Wanneer mag ik een antwoord verwachten van de afdeling School en Studietoelagen? Informatie voor intermediairs. Stel je vraag over school en studietoelagen. Een vraag over school en studietoelagen? Bel gratis 1700, stuur een bericht of kom langs tijdens de bezoekersdagen.

Contacteer ons